Regenput Reinigen

Nu het voorjaar en de zomers almaar droger worden, kiezen steeds meer mensen voor de plaatsing van een regenwaterput. Die kan gebruikt worden voor het begieten van de planten of het besproeien van je gazon. Dikwijls wordt de waterput ook gebruikt voor een aantal huishoudelijke taken. Denk maar aan het doorspoelen van het toilet en de watertoevoer voor je wasmachine of vaatwasmachine. Bij een perfecte filtratie van het regenwater kan het zelfs gebruikt worden om te douchen.

Indien je het gerecupereerde regenwater wil gebruiken voor huishoudelijke taken, zorg je natuurlijk best voor zo proper mogelijk water. Een goed filteringssysteem is daarbij een eerste vereiste, maar vaak volstaat dat niet en is de regelmatige reiniging van je regenwaterput noodzakelijk. Jij wil toch voorkomen dat je regenwater bruin kleurt en een broeihaard van bacteriën wordt!? Zodra je regenwater troebel wordt of begint te stinken, is het zaak een gespecialiseerde firma zoals Q-Clean Waasland te contacteren voor de reiniging van je regenwaterput.

Bel ons voor je afspraak!

Ik heb een vraag! Bel mij op:

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.